Over ZegveldTekstwerk

Wanneer tekst niet je hoofdzaak is en je wel hoofdbrekens kost, biedt ZegveldTekstwerk uitkomst. 

Met ruime ervaring, een berg creativiteit, een goede pen en een oprechte motivatie om jouw organisatie echt goed neer te zetten.

Mensen en organisaties die verschil maken, die gedreven zijn om de wereld mooier te maken en het daarin vaak vanzelfsprekend vinden dat beetje extra te geven, raken mij.
Van en over deze sociaal maatschappelijke impactmakers mogen wij als samenleving meer weten, horen en zien.

Wie vertelt hun verhaal?

Wie vertelt op een integere manier wat de meerwaarde is die zij voor ons allen leveren?
Wie begrijpt hun gedrevenheid, hun uitdagingen, frustraties en voldoening? Wie kijkt niet alleen, maar ziet ook?
Juist voor hen, mensen en organisaties die sociaal maatschappelijke impact maken, vloeit de inkt in mijn pen als vanzelf. Net als mijn oprechte interesse hen in de kern te leren kennen.
In verschillende dienstverbanden was ik één van hen. In mijn hart ben ik dat gebleven.

Ook initiatieven op kleinere schaal binnen ‘reguliere’ bedrijven, zoals het in dienst nemen van mensen met een beperking of het bieden van een werkervaringsplek maken de wereld mooier, net als bedrijven die ervoor kiezen om te verduurzamen op welke manier dan ook.
Het zijn allemaal steentjes in de vijver die zorgen voor impact.
Voor, over en met deze mensen, organisaties en bedrijven werk ik het liefst.

Laat mij jouw mooie verhaal vertellen.

Deskundigheid in neuro linguïstiek, in het doeltreffend opsporen en inzetten van taal- en communicatiepatronen, in organisatie en management en zeer ervaren in het telkens opnieuw stellen van helpend kritische vragen op verschillende niveaus, spoor ik de toegevoegde waarde die mensen en organisaties van binnenuit creëren en waar zij voor staan op. Ik maak een verTAALslag naar mensen binnen en buiten de eigen organisatie en naar externe organisaties.

Het resultaat is interne en externe communicatie die in lijn is met het bedrijf of de organisatie, haar medewerkers, klanten en partners. Net als een vergroot zelf- of organisatiebewustzijn op een manier die past en daarmee een sympathieke klant, partner of dienstverlener aantrekt. No nonsense en echt.

folders – webteksten – geschreven portretten – storytelling – blogs – nieuwsbrieven – schrijftrainingen en ander tekstwerk op maat