Recensies

Het UitwijkTeam

Monique heeft ons geholpen heldere teksten voor het communicatie plan en de huisstijl neer te zetten. Dit was een zeer prettige samenwerking, gericht op het proces, wat dan ook vlekkeloos verliep.​

Maria Wijnmaalen, directeur

Lookly

Voor de eerste keer samengewerkt met ZegveldTekstwerk. Wat een verademing en wat geeft het een rust bij een al drukke agenda als er een professional als Monique is die je op zo’n fijne manier kan helpen met iets waar jezelf misschien uren over zou doen, zonder dan ook nog eens het gewenste resultaat te krijgen.
Monique is rustig en zeer prettig om mee te werken. Ze luistert en observeert goed en d.m.v. een uitgebreide en prettig intakegesprek komt Monique al veel te weten over de klant of het onderwerp.
Ze schrijft prettig en kan heel goed verwoorden wat je bedoelt. Hierbij brengt ze de boodschap die jij als klant hebt goed over.
Ik zou ZegveldTekstwerk bij een volgende keer weer inschakelen.

​Sandra Janssen, eigenaar

HaVen coaching

Maandenlang hikte ik al aan tegen het aanpassen van de teksten op mijn website. Ze voldeden na enige tijd niet meer aan datgene wat ik wilde uitdragen.
Ik schoof het voor me uit. Het feit dat het me nog steeds niet lukte, frustreerde me. Toen ontmoette ik Monique op een training. Tekstschrijver van beroep. Iemand die er talent voor had, het leuk vond en er zelfs trainingen in geeft. Ze straalde passie en professionaliteit uit. Ik besloot haar te benaderen. Na een goed gesprek over mij, mijn werk als coach en wat mij ten diepste beweegt, besloot ik mijn wens aan haar uit handen te geven. Als een (vrij) kind zo blij ben ik met het resultaat. En weer een wijze les geleerd: om hulp vragen als iets teveel energie kost.

​Hanneke Conjaerts – van der Ven, eigenaar

Ontwerpstudio ChriStijl

Monique heeft mijn eigen Jip en Janneke taal zo weten te brengen dat het helder, krachtig en professioneel op mijn website staat nu.
Van te voren telefonisch contact gehad waar ze wat vragen stelde o.a. over mijn achtergrond en mijn kracht in mijn vakgebied.
Tekst schrijven moet je overlaten aan een professional om je bedrijf goed neer te zetten, en Monique is daar exact de juiste persoon voor.​

Christel van den Bogaart, eigenaar

Marcel Lahaije, Unleash the hero within

Monique weet als geen ander om jouw boodschap over te brengen op papier om
daarmee het hart van jouw klant te raken.
Ze neemt uitgebreid de tijd om te ‘voelen’ wie jij bent en heeft het talent om jouw ‘taal’ te gebruiken zodat het een persoonlijke boodschap is die wordt overgebracht.

Marcel Lahaije, eigenaar / coach

Mariëlle Gerads, Maison Makelaar RMRE

Monique Zegveld nam mij een kort telefonisch interview af. Daarna ging ze met schrijven aan de slag en presenteerde een opmerkelijk goed verhaal waarbij ze de kern van mijn bedrijf én van mijn kwaliteiten glashelder optekende. Daaraan gekoppeld gaf ze precies aan wat de meerwaarde van mijn dienst of product is en voor de klant betekent. Als ondernemer ben ik blij met een tekstschrijver zoals zij!​

Mariëlle Gerads, eigenaar Maison makelaars Roermond / Maasgouw / Roerdalen / Echt-Susteren

Gemeente Beesel, vrijwilligerszorg

Precies de bedoeling!
Monique heeft precies verwoord in een interview met twee jonge vrijwilligers wat wij als Vrijwilligerszorg Beesel met het artikel willen bereiken. Vlot en positief geschreven, na het lezen wil je graag vrijwilliger worden bij onze organisatie.

Vera Jacobs- Beurskens, Coördinator Vrijwilligerszorg Beesel

Da Kepèllo, restaurant & lunchroom in Panningen

Monique heeft onze website zo nagekeken en verbeterd dat er geen spelfouten in staan.
Dat is belangrijk. Maar wat nog mooier is, is dat onze gedachte over ons bedrijf zó geformuleerd is dat onze gasten begrijpen wat wij willen uitdragen! 
Monique is snel en accuraat.
Monique, weer bedankt voor het nog mooier maken van onze website.

​Giana Vaes, eigenaar

More Sales Result 

Met Monique kun je snel schakelen en ze begrijpt heel goed wat de 
intentie van de vraag of tekst is. 
Haar aanvullingen en verbeteringen bevorderen de leesbaarheid en professionaliteit.

Harry van Dreumel, eigenaar

DSG bv; Durlinger ShoeTime Group​

De ontwikkelingen en innovaties in de hedendaagse retail volgen elkaar in een hoog tempo op. De ontwikkelingen van vandaag zijn morgen al weer oud nieuws. Om in deze roerige markt een succesvol in bedrijf te blijven is DSG een traject gestart waarbij iedere klant bediend dient te worden, ongeachte welk kanaal hij gebruikt, op de manier die hem past, het zogenaamde omnichannel retailen. Om deze boodschap aan haar 450 personeelsleden over te brengen heeft het Limburgse schoenenbedrijf een DSG dag georganiseerd. Aangezien dit geen dagelijkse kost is voor het management van DSG en er maar één kans was om de boodschap goed over te 
brengen hebben zij Zegveld Tekstverwerk ingeschakeld om mee te denken over een speech waarin de kern van de boodschap duidelijk overgebracht zou worden. Dit werd een groot succes! Zowel de speech als de dag waren zeer geslaagd.

​Michiel Sieben, marketing DSGbv

Marga’s Meubelstoffeerderij

Super! Leuk geschreven, op de persoon en snel!   

​Marga Doolaar – van Geneijgen, eigenaar

IQ-Site, full-service webconsultants

ZegveldTekstwerk heeft onze nieuwe website via een scan beoordeeld. Ze heeft hierbij alle fouten opgespoord en goede suggesties voorgesteld.
Zeer professioneel en uiterst nuttig. We zijn zeer tevreden.
Nogmaals hartelijk dank Monique.

​Senn Friesen, projectmanager

Reis met Passie, alles voor uw reis en vakantie

Zoals elk jaar weer rond deze tijd komt het onderwerp kerstkaart voor klanten voorbij. En iedere keer vind ik het weer lastig wat ik precies wil zeggen. Na een heleboel aanpassingen was ik vaak nog niet tevreden.
Dit keer vroeg ik ik Monique me te helpen. Ze luistert goed naar je en kijkt wat bij je past. In no time komt zij met een paar mooie tekstvoorstellen die heel verschillend zijn. Ik hoefde alleen maar te kiezen welke versie.
Voor mij dit keer een mooie tekst, een duidelijke boodschap en voor mezelf een enorme tijdsbesparing zodat ik me kan concentreren op het werk waar ik goed in ben!
Dank je wel Monique!

​Pacall van Mastrigt, eigenaar Reis met Passie

Mr. & Mrs., de gezelligste lounge van Panningen

Monique heeft onze website van Mr. & Mrs. helemaal nagekeken en de correcties netjes op volgorde gezet zodat wij deze makkelijk konden aanpassen. We waren hier zeer tevreden over.
De volgende keer als we weer een tekst of website moeten controleren schakelen we zeer zeker Monique weer in.

Giana Vaes, eigenaar Mr. & Mrs. 

Het Huurdershuis, voor huurders en hun organisaties 

Wij hebben Monique gevraagd ons te ondersteunen bij het leveren van de teksten voor onze websites huurdershuis.nl en huurdersbalie.nl. Wij zijn er erg tevreden over. 
Haar teksten roepen verwondering en bewondering op en hebben in zekere zin ook een bijpassende en treffende spirituele dimensie. Daarom hebben wij Monique  gevraagd  om ons ook in het vervolg te begeleiden in de ontwikkeling van onder meer folders, brochures en de nieuwe websites ter vervanging van onze bestaande websites.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat Monique op een professionele en verbindende wijze verhelderende en verleidende teksten voor ons zal blijven aanleveren. Want dat is in het belang van de huurders en hun organisaties voor wie wij er zijn.

Max Philippens, bestuurder Stichting Het Huurdershuis

GZet, interim management Geestelijke gezondheidszorg

Monique Zegveld heeft het veranderde business concept van GZet helpen aanscherpen en vertaald naar een nieuwe tekst voor de website van GZet.
De samenwerking verliep prettig, de afgesproken termijnen zijn nagekomen en de kwaliteit van het werk is uitstekend.

Paul Klein Tuente, MA  Senior Adviseur GZet

De Linnekamer, B&B

Voor de website www.linnekamer.nl van mijn B&B  heeft Monique teksten geschreven.
Als je de teksten leest, wil je direct bij mij overnachten. Zo pakkend, sfeervol en uitnodigend zijn ze. Daarnaast kwam zij met de geweldige slogan en bedacht zij een treffende quote. Beide geheel passend bij mijn accommodatie en juist deze twee zaken geven mijn gasten als ervaring terug.
Monique heeft dus het karakter van mijn B&B erg treffend in woorden weergegeven.

​Marga, B&B ‘De Linnekamer’

Samenstroom, energiecoöperatie

Voor Energiecoöperatie Samenstroom heeft Monique onze nieuwsbrieven samengesteld en de teksten voor het Zomerparkfeest Venlo en voor de website geschreven. Steeds met de souplesse en vaardigheid om de boodschap helder naar de lezer te vertalen en verpakt in concrete beelden. Sommigen van ons hebben gewoon een gouden pen.
Jules Hinssen

​Wij hopen ook in de komende tijd gebruik te mogen maken van de communicatieve talenten van Monique. Zeker nu we als burgercoöperatie betrokken zijn bij de ontwikkeling van een windpark en een zonnepark in Venlo.

P. Pasmans (Voorzitter Energie coöperatie Samenstroom)​

ORGB, onderwijsinstelling

ORGB is een onderwijsinstelling voor o.a. mbo opleidingen. Wij hebben Monique gevraagd om zich te verdiepen in de lesstof van de opleidingsrichtingen commercieel en verkoop. Voor beide vakgebieden heeft zij kennisexamens met meerkeuzevragen gemaakt. De door haar gemaakte kennisexamens sluiten goed aan bij het mbo niveau waarvoor zij bestemd zijn en de aangeboden lesstof. Buiten dat kenmerken de vragen zich door hier en daar een kwinkslag. Hiermee bedoel ik dat zij, in de vraagstelling  pakkende situaties beschrijft, die geheel passen bij het vakgebied. En daar ook regelmatig leuke woordgrapjes in verwerkt.  Deze zijn bijvoorbeeld te vinden in de namen van personen en bedrijven. Hierdoor krijgt het kennisexamen, naast het feit dat dit een serieus document is, een speels karakter. En dat vinden wij voor onze doelgroep heel belangrijk!

​M. Wormgoor, ORGB