Schrijf duidelijk en direct

Je staart naar een leeg scherm. Je wacht. En wacht. Op die eerste fantastische zin, die gouden vondst. Je backspace-toets draait overuren. Het kost je bakken met tijd.
Herkenbaar?  Vast wel, want wanneer we iets op papier willen zetten schieten we vaak in een onnatuurlijke kramp.

Jammer en onnodig!
Tijdens de training ‘Schrijf Duidelijk en Direct’ leer je hoe opschrijft wat je wilt vertellen. In heldere taal. Je krijgt praktische tips en training om goede teksten te schrijven, die jouw lezer aanspreken.
En je boodschap overkomt. 

Deze training van een dagdeel (2 uur)  geef ik voor kleine groepen
(minimaal 3, maximaal 6 deelnemers) zowel in company als voor samengestelde groepen. We brengen het geleerde meteen in de praktijk met door jou ingebrachte teksten.

Datum volgende training:
In verband met de maatregelen rondom corona zijn de trainingen online
donderdag 11 maart 19:30 – 21:30 (groep tot maximaal 6 personen)
maandag 15 maart 09:30 – 11:30 (groep tot maximaal 6 personen)
Het is ook mogelijk om een individuele training te volgen, deze duurt anderhalf uur en wordt in onderling overleg afgesproken.

Aanmelden:
Meedoen aan de schrijftraining kan eenvoudig door je hier op te geven.
Vermeld daarbij de trainingsdatum van je voorkeur.
Na aanmelding ontvang je van mij een mail met daarin de factuur. Na betaling is jouw deelname gegarandeerd en kunnen we aan de slag!

Over online trainen:
Online trainen is trainen zonder reistijd vanuit jouw makkelijke stoel, met de koffie of thee die je graag drinkt!
Wanneer jouw aanmelding definitief is, ontvang je van mij een link zodat je toegang hebt tot de online meeting room. Je hoeft er geen programma voor te downloaden! Het enige wat je nodig hebt is een laptop met een camera en geluid. We kunnen elkaar dus gewoon zien en met elkaar praten; alsof we zoals in ‘het gewone leven’ bij elkaar aan tafel zitten – nu virtueel. 

Werkwijze:
Voor de training begint ontvang ik een graag een tekst van jouw hand. Deze tekst analyseer ik en de extra aandachtspunten en oefeningen die in de training inbouw, zijn afkomstig van zaken die ik in de teksten tegenkom. Ook verwerk ik veelvoorkomende aandachtspunten als tips in de hand-out die je (offline tijdens en online direct na de training)  van me ontvangt. 

BONUS (bij online training):
Aan het eind van de training stuur ik je de hand-out plus een gerichte schrijfoefening, zodat je de stof nog eens praktisch toepast en waarin maatwerk aandachtspunten verwerkt zitten. Wanneer je hiermee aan de slag bent geweest, stuur je het resultaat naar me toe. Ik zal het vervolgens voorzien van feedback.

Prijs:
Deze training kost € 125,- inclusief tekstanalyse, hand-out en op maat gemaakte tips en oefeningen.
Klik hier om je aan te melden.